Rita Lenaerts

Rita Lenaerts

Coachingtraject

HIGH-END ONDERNEMERSCHAP

Ik geloof in moedig leiderschap, doorzettingsvermogen en ongeëvenaarde vastberadenheid als sleutels tot succes. 

Als high-end ondernemer begrijp je dat investeringen in jezelf en je bedrijf essentieel zijn. Daarom bied ik een exclusief traject aan voor ambitieuze individuen die alles willen geven om hun doelen te bereiken. Samen zullen we jouw potentieel maximaliseren en strategieën ontwikkelen om je bedrijf te laten bloeien. Wees klaar voor een no-nonsense aanpak en een volledige toewijding van jouw kant.

Wat mag je verwachten?

Welkom bij ons exclusieve high-end leiderschapsprogramma voor ondernemers die topprestaties nastreven.

Hier verfijnen we je leiderschapsvaardigheden met maatwerkcoaching voor groei en succes.

Laten we samen bekijken welke volgende stappen we kunnen zetten.

Hoe verloopt het traject?

Met een diepgaande analyse van jouw specifieke behoeften en doelstellingen, werken we samen aan het verfijnen van jouw strategieën, het oplossen van complexe problemen en het creëren van een omgeving waarin jouw visie tot leven komt.

01

Gratis kennismakingssessie

Tijdens deze sessie krijgen potentiële deelnemers een voorproefje van het exclusieve traject en leren ze de coach en het programma beter kennen.

02

Doelstellingen bepalen

Ik bied maatwerk oplossingen en stel jouw behoeften en ambities centraal. Zo gaan we grondig in op jouw doelen, uitdagingen en verwachtingen.

03

Start van het traject

Zodra de doelstellingen zijn vastgesteld en beide partijen hun akkoord hebben gegeven, gaat het exclusieve traject van start.

04

Regelmatige coaching-sessies

Tijdens wekelijkse coaching-sessies bespreken we de voortgang, identificeren we obstakels en ontwikkelen we nieuwe strategieën.

05

Afsluiting en follow-ups

Na een initiële periode van intensieve coaching, schakelen we over naar (maandelijkse)  contactmomenten om de voortgang te waarborgen.

Investeer in je eigen succes

Mijn high-end premium coaching is niet alleen een investering in jouw leiderschap, maar ook in de toekomst van jouw bedrijf.

Deze sessies zijn voor visionaire ondernemers en professionals die echte groei begrijpen als het product van toewijding, doorzettingsvermogen en een sterke focus op succes.

Wil jij een visie omzetten in realiteit en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen?

Bereik bijzondere groei

Als gedreven persoon die geen uitdaging uit de weg gaat, ben je hier op de juiste plek. Samen zullen we jouw potentieel verleggen en strategieën ontwikkelen om jouw leven en werk naar nieuw hoogten te brengen.

Mijn aanpak is direct, no-nonsense en vereist volledige toewijding van jouw kant.

De eerste stap naar groei begint hier. Plan een gesprek in en ontdek hoe ik jou kan helpen jouw doelen te bereiken.